Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

DISRUPT! Avondopenstelling | Het Scheepvaartmuseum x Amsterdam Light Festival

Op dinsdag 10 december organiseren Het Scheepvaartmuseum en Amsterdam Light Festival een avondopenstelling rondom het thema klimaatverandering. Het programma bestaat uit een Artist Talk & Lezing met moderator Andrea van der Pol, een lokaal 2-gangendiner in het Museumrestaurant en een bezoek aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs & Rijzend Water van fotojournalist Kadir van Lohuizen met een verhaal op zaal. Tickets zijn voor elk onderdeel afzonderlijk te bestellen en te bezoeken (2-gangen diner | Artist Talk & Lezing | bezoek tentoonstellingen).

1. Kies jouw ticketsoort

• Ticketsoort
    Aantal
    Subtotaal